Deze pagina is tot stand gekomen door het idee de stamboom van de familie Kloosterhuis op internet te zetten om zoveel mogelijk de informatie van familieleden te krijgen voor het bijwerken van de stamboom. Tijdens het zoeken op internet kwam ik nog veel meer mensen tegen met de naam Kloosterhuis die niet bij 'mijn' tak horen, terwijl ik altijd het idee heb gehad dat een achternaam maar 1x geregistreerd mocht worden (in 1811 in opdracht van Napoleon). Dit intrigeerde mij dusdanig dat ik ben begonnen om alle mensen met de naam Kloosterhuis bij haar/zijn eigen tak op mijn website te plaatsen (eventueel door te koppelen naar een bestaande site).
Tevens probeer ik te achterhalen waar en hoe de naam Kloosterhuis is ontstaan voor alle takken Kloosterhuis.

Omdat ik zelf op internet al wel vijvers/tuinen heb bekeken vond ik het een leuk idee om ook onze in aanbouw zijnde vijver en tuin te laten zien op internet. Nu kunnen anderen de vorderingen volgen en komen er misschien goede tips binnen of doen anderen weer leuke ideŽen van mij op.

English      German

Niets van deze web-site mag worden gebruikt voor wat voor doeleinden dan ook zonder uitdrukkelijke toestemming van de ontwerper van deze site.